Therapeuten

Annemarie Agterberg

                                        

Annemarie Agterberg

Sinds 2013 werk ik als oefentherapeut Mensendieck. Naast algemeen  oefentherapeut ben ik gespecialiseerd Slaaptherapeut. Slapen ondersteunt het herstellend vermogen van lichaam en geest. Goed slapen is dan ook belangrijk bij het creëren van de juiste balans in uw leven.

Tevens geef ik lessen Zit met Pit! op basisscholen. Zit met Pit! is een actueel lesprogramma voor een goede houding en gezond gedrag rondom het computer/ tablet gebruik.
Mijn intentie als oefentherapeut is om mensen te leren hoe ze hun lichaam op een gezonde en gunstige manier kunnen gebruiken. Met als doel zelfredzaamheid bevorderen. Het is iedere keer weer een mooie ervaring om mensen te laten zien en te laten ervaren hoe het is om gezond te kunnen bewegen en weer in het dagelijks leven optimaal te functioneren. Sinds 2017 ben ik aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn Oefentherapie.
Meer informatie over Slaaplessen of Zit met Pit! vindt u bij Aandachtsgebieden.

email: a.agterberg@mensendieck-apeldoorn.nl

 

Gerie van de Vlekkert

Gerie van de Vlekkert

Sinds 1982 ben ik werkzaam als oefentherapeut Mensendieck. Naast algemeen oefentherapeut heb ik mij de laatste 12 jaar vooral toegelegd op de behandeling van adem- en spannings gerelateerde klachten (hyperventilatie, angst en paniek, onbegrepen ademklachten, overspannen/burnout) en chronische pijnklachten.

Het is voor mij altijd een uitdaging om iemand handvatten te geven waar hij of zij zelf mee verder kan. Om dat te bereiken heb ik mij extra geschoold in o.a. Ademtherapie volgens van Dixhoorn, mindfulness, astma en COPD, biofeedback en heb ik mij in dec 2017 gespecialiseerd als psychosomatisch oefentherapeut. Ik ben aangesloten bij het SOLK net (Somatisch Onverklaarbare Lichamelijke Klachten) en het netwerk Chronische Pijn Oefentherapie.

Meer informatie over Adem- en Ontspanningstherapie en Chronische Pijn vindt u bij Aandachtsgebieden.

email: g.vandevlekkert@mensendieck-apeldoorn.nl

 

 therapeuten
Hoofdlocatie en postadres:
GC De Heeze, Graanhof 134
7335 AV Apeldoorn

Locatie:
Dok Zuid, 1e Wormenseweg 338
7333 GZ Apeldoorn

Tel: 055 -5429398
email:
info@mensendieck-apeldoorn.nl
a.agterberg@mensendieck-apeldoorn
g.vandevlekkert@mensendieck-apeldoorn.nl