Nieuws

 

Wisseling in het Mensendieck Collectief Zuid

Per 1 oktober 2016 heeft Jacoline Bumkens haar werkzaamheden binnen het Mensendieck Collectief Zuid beëindigd. Haar praktijk is overgenomen door Annemarie Agterberg. Annemarie is oefentherapeut Mensendieck. Als aandachtsgebieden heeft zij slaapproblemen en Zit met Pit!  Bij Therapeut vindt u meer informatie over Annemarie.

 

Mensendieck Collectief Zuid aangesloten bij Netwerk Chronische Pijn

In 2011-2012 hebben wij ons intensief geschoold in de behandeling en begeleiding van mensen met chronische pijnklachten. De behandeling is niet zozeer gericht op pijnvermindering, maar om met dezelfde klachten de activiteiten op te bouwen en uit te breiden, waardoor het functioneren en participeren in het dagelijks leven kan toenemen. Door de nieuwe inzichten kan er een proces op gang gebracht worden naar een effectievere omgang met en meer grip op de chronische pijnklachten.

 

Mensendieck Collectief Zuid start in 2015 met Qualizorg

Vanaf januari 2015 zijn wij gestart met Qualizorg. Qualizorg is een onafhankelijke organisatie die patiëntervaringen toetst. Op basis van door u -anoniem- aangeleverde gegevens na afloop van de behandeling wordt uw ervaring met onze praktijk gemeten. Met de uitkomst van de resultaten kunnen wij de zorg nog beter op uw behoeften afstemmen.
nieuws
Hoofdlocatie en postadres:
GC De Heeze, Graanhof 134
7335 AV Apeldoorn

Locatie:
Dok Zuid, 1e Wormenseweg 338
7333 GZ Apeldoorn

Tel: 055 -5429398
email:
info@mensendieck-apeldoorn.nl
a.agterberg@mensendieck-apeldoorn
g.vandevlekkert@mensendieck-apeldoorn.nl