Een afspraak maken

 

U kunt zich telefonisch of per email aanmelden voor het maken van een afspraak. Aanmelding kan zowel op verwijzing/advies van uw huisarts of specialist, als via Directe Toegang Oefentherapie (DTO).

 

Aanmelding zonder verwijzing via directe toegang (DTO)DTO maakt oefentherapie voor iedereen rechtstreeks bereikbaar. U kunt rechtstreeks een afspraak voor oefentherapie maken zonder verwijzing van uw arts. Dit geldt ook wanneer u door uw fysiotherapeut, logopedist, psycholoog, verloskundige, chiropractor of andere hulpverlener bent verwezen naar oefentherapie.

 

Screening.

 

Als u besluit rechtstreeks naar de  oefentherapeut te gaan, dan voeren wij eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat wij eerst vaststellen of u bij ons aan het juiste adres bent. Zo niet, dan zullen wij u doorsturen naar de huisarts of een andere behandelaar.

 

Onderzoek en behandeling


Wanneer er een indicatie is voor oefentherapie zal een onderzoek en behandeling volgen. Er zullen concrete afspraken gemaakt worden over de aard, de start, de duur en het te bereiken doel van de behandeling.

 

Is DTO voor iedereen?


In principe geldt de directe toegankelijkheid voor iedereen in Nederland. Voorwaarden zijn er niet aan verbonden, dus het maakt in principe niet uit wat de zorgvraag is of wat de klachten zijn. Bekijk uw polisvoorwaarden voor de vergoeding van oefentherapie door uw verzekeraar.


Lees meer:
• Verwijzing/Advies  • DTO  

Uitleg procedure directe toegang oefentherapie
U kunt zich telefonisch of per email aanmelden voor een screening.

Wanneer u zich rechtstreeks heeft aangemeld is het volgende belangrijk om te weten:

    De eerste afspraak bestaat uit een screening, dit gesprek duurt ca. 10 minuten Deze screening is uitsluitend een gesprek over uw klacht en uw gezondheidssituatie, er vindt dus Cheap Omega Replica geen lichamelijk onderzoek plaats tijdens de screening.
    Aan de hand van de screening wordt bepaald of oefentherapie Mensendieck voor u een geschikte behandelvorm is en verder oefentherapeutisch onderzoek/ behandeling wenselijk is.
    De kosten van de cheap iwc replica screening worden uit de aanvullende verzekering vergoed. Indien u niet of onvoldoende aanvullend verzekerd bent, zijn deze kosten voor eigen rekening. Voor de verzekeraar telt de screening als een behandeling die in mindering wordt gebracht op het totaal aantal te rolex replica watches vergoeden behandelingen oefentherapie.
    Wanneer oefentherapie niet geïndiceerd is, krijgt u het advies alsnog een afspraak te maken met uw huisarts.
    Uw huisarts wordt -indien u hiervoor toestemming geeft- schriftelijk op de hoogte gebracht van de uitslag van de screening
    U kunt uw eventuele voorkeur voor een cheap replica watches behandelaar of behandellocatie kenbaar maken.

afspraak-maken
Hoofdlocatie en postadres:
GC De Heeze, Graanhof 134
7335 AV Apeldoorn

Locatie:
Dok Zuid, 1e Wormenseweg 338
7333 GZ Apeldoorn

Tel: 055 -5429398
email:
info@mensendieck-apeldoorn.nl
a.agterberg@mensendieck-apeldoorn
g.vandevlekkert@mensendieck-apeldoorn.nl