Een afspraak maken

 

U kunt zich telefonisch of per email aanmelden voor het maken van een afspraak. Aanmelding kan zowel op verwijzing/advies van uw huisarts of specialist, als via Directe Toegang Oefentherapie (DTO).

 

Aanmelding zonder verwijzing via directe toegang (DTO)DTO maakt oefentherapie voor iedereen rechtstreeks bereikbaar. U kunt rechtstreeks een afspraak voor oefentherapie maken zonder verwijzing van uw arts. Dit geldt ook wanneer u door uw fysiotherapeut, logopedist, psycholoog, verloskundige, chiropractor of andere hulpverlener bent verwezen naar oefentherapie.

 

Screening.

 

Als u besluit rechtstreeks naar de  oefentherapeut te gaan, dan voeren wij eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat wij eerst vaststellen of u bij ons aan het juiste adres bent. Zo niet, dan zullen wij u doorsturen naar de huisarts of een andere behandelaar.

 

Onderzoek en behandeling


Wanneer er een indicatie is voor oefentherapie zal een onderzoek en behandeling volgen. Er zullen concrete afspraken gemaakt worden over de aard, de start, de duur en het te bereiken doel van de behandeling.

 

Is DTO voor iedereen?


In principe geldt de directe toegankelijkheid voor iedereen in Nederland. Voorwaarden zijn er niet aan verbonden, dus het maakt in principe niet uit wat de zorgvraag is of wat de klachten zijn. Bekijk uw polisvoorwaarden voor de vergoeding van oefentherapie door uw verzekeraar.


Lees meer:
• Verwijzing/Advies  • DTO  

afspraak-maken
Hoofdlocatie en postadres:
GC De Heeze, Graanhof 134
7335 AV Apeldoorn

Locatie:
Dok Zuid, 1e Wormenseweg 338
7333 GZ Apeldoorn

Tel: 055 -5429398
email:
info@mensendieck-apeldoorn.nl
a.agterberg@mensendieck-apeldoorn
g.vandevlekkert@mensendieck-apeldoorn.nl